Trumresor

Calle trummar

Vad innebär det att göra en trumresa?

Trumresa är en urgammal shamanistisk metod att sjunka ned i alternativa medvetandetillstånd, och där få kontakt med sin inre lärare, sina kraftdjur och hjälpare, och för att lära känna sig själv bättre.

Det är en helt riskfri men potentiellt oerhört effektiv väg till tranceinducerade inre resor – en mångtusenårig meditationsteknik, med vilken vi rent fysiologiskt ändrar hjärnvågorna till trummans rytm, och vi engagerar de delar av hjärnan som också ger oss drömmar, fantasier och andra inre bilder.


Anmäl dig till en trumresa!


Hur ser en trumresa ut, rent praktiskt?

Först får du en grundlig introduktion till själva resan. Efter det tar vi en kort paus. Alla väljer sina platser, och så gör vi en avslappningsövning, följt av en ceremoniell inkallning av makter och krafter i de olika riktningarna – och sen gör vi själva trumresan. Jag trummar, du reser.

Vi avslutar med en cirkel där de som vill får berätta om sina upplevelser, och kanske få kommentarer om så önskas. Eller så kan man bara sitta tyst och lyssna.

Inga förkunskaper är nödvändiga – trumresorna passar för såväl nybörjare som för erfarna resenärer.


Läs min artikel ”Den shamanska trumresan” om du vill veta mer.


Kan du komma och hålla trumresa för en grupp?

Utöver de öppna, schemalagda trumresorna kan jag förstås komma och hålla en trumresa för dig och dina vänner. Kontakta mig för bokning och kostnadsförslag.


Shamansk trumresa

Annonser